English | Русский | Français | Español

Search Profiles

I am a:
seeking a:
with photos only
age from:  to 
country:  
or search by profile ID:

Become a Partner

Russian Brides sites, Marriage agencies and dating sites, join us!.

JOIN US
  Testimonials   Flower Delivery   Background Check   About Us   Help  
   
 

 

Як я можу отримати іммігрантські привілеї, як наражений на жорстоке ставлення чоловік, дружина або дитина?

Довідкова інформація

Звичайно,  громадяни Америки (ГА) та постійні законні мешканці (ПЗМ) реєструють імміграційне клопотання візи за допомогою служби громадянства та імміграції США (СГІ) від імені чоловіка, дружини або дитини, так щоб ці члени родини мали можливість іммігрувати або залишитися у Сполучених Штатах. Форма СГІ І-130, це є клопотання для іноземного родича зареєстроване ГА/ПЗМ, подавцем петиції, від імені члена родини, який є особою що отримує прибутки. Особа, яка просить петицію контролює коли або якщо клопотання зареєстроване. Нажаль, деякі громадяни Америки та постійні законні мешканці зловживають своєю можливістю контролювати цей процес,  ображаючи членів родини або погрожуючи сповістити про них у СГІ. У наслідок цього, більшість наражених на жорстоке ставлення іммігрантів бояться повідомляти про зловживання у поліцію або інші органи.   

Акт про насильство протии жінок (АНПЖ), був ухвалений конгресом у 1994 році, чоловіки, дружини або діти громадян Америки чи постійні законні мешканці мають можливість подати своє власне клопотання для отримання постійного законного місця проживання. Імміграційні умови АНПЖ дозволяють деяким нараженим  на насилля іммігрантам реєструвати вихідну допомогу для іммігрантів без допомоги людини, яка має злий намір чи певних знань для того, щоб здобути безпеку та незалежність від людини зі злим наміром. Жертви домашнього насилля повинні знати, що для них існує допомога через національний екстрений зв'язок Насилля у родині за телефонами  телефону  1-800-799-7233 or 1-800-787-3224 [TDD] . Тут можна отримати інформацію стосовно притулків, безпеки розумового здоров'я, юридичну пораду та інші види допомоги, включаючи подання власного клопотання щодо статусу імміграції.

 

Що таке Юридичний Фонд?

Закон Імміграції  та Громадянства (ЗІГ) це закон, який керує імміграцією у Сполучених Штатах. Положення Акту насильства протии жінок відносяться до імміграції, вони наведені у секції  204 (а) Закону Імміграції  та Громадянства. Правила, що видані у Федеральному реєстрі пояснюють вимоги та процедуру для реєстрації свого клопотання щодо вимог АНПЖ. Ці правила можна знайти у Кодексі Федеральних Інструкцій у розділі 8 § 204. Імміграційний закон 2000 року про захист наражених на жорстоке ставлення жінок вніс суттєві виправлення у секції 204(а) закону ЗІГ. Власні клопотання можуть бути зареєстровані щодо виправлених вимог, але судове рішення  може бути відкладено, доки правила не видані.

Хто має право?

Для того щоб мати право подання власного прохання (заява, яку ви самостійно реєструєте для іммігрантського привілею) ви повинні бути підготовленими по одній із наступних категорій:

·        Чоловік або дружина: Ви можете подати власне клопотання, якщо ви побитий, котрий оженився з громадянином Америки або ПЗМ. Ваші діти (не одружені та молодші ніж 21 рік), які не реєстрували власного клопотання, можуть бути включені у ваше клопотання як проізводні бенефіціарії.

·        Батьки: Ви можете подати власне клопотання, якщо ви батько дитини, яка була ображена чоловіком або дружиною, які є громадянами Америки або ПЗМ. Ваші діти (не одружені та молодші ніж 21 рік) включаючи тих, які не були ображені, можуть бути включені у ваше клопотання як проізводні бенефіціарії,  якщо вони не реєстрували власного клопотання.

 

·        Дитина: Ви можете подати власне клопотання, якщо ви побита дитина (не одружені та молодші ніж 21 рік) яка була ображена вашими батьками, які є громадянами Америки або ПЗМ. За довідковою інформацією, будь ласка, звертайтесь у розділ «Як я можу вивезти свою дитину для мешкання у США?» Ваші діти (не одружені та молодші ніж 21 рік) включаючи тих, які не були ображені, можуть бути включені у ваше клопотання як проізводні бенефіціарії.

 

Які основні вимоги?

Чоловік або дружина, які самостійно подають прохання:

·        Повинен перебувати у законному шлюбі з громадянином Америки або ПЗМ. Власне клопотання може бути подано, якщо шлюб закінчився смертю ображеного потягом 2 років до реєстрації. Також власне клопотання може бути подано, якщо шлюб протягом 2 років до реєстрації розірвано розлученням, що має відношення до ображення.

·        Повинен буди нараженим на жорстоке ставлення у межі США, якщо ображений чоловік або дружина не є службовцем уряду США або не є членом уніфіцированих послуг у Сполучених Штатах.

·        Повинен буду побитий або наражений на жорстоке ставлення протягом шлюбу або повинен бути батьком дитини, яка булла побита або наражена на жорстоке ставлення громадянином Америки чи ПЗМ протягом шлюбу.

·        Повинен володіти хорошою репутацією та високими моральними цінностями.

·        Повинен був вступати у шлюб виключно з добрими намірами,  а не через імміграційні привілеї.

 

Дитина, яка самостійно подає прохання:

·        Повинна кваліфікуватися як «дитина» порушника, оскільки у ЗІГ дитина є для імміграційних цілей.

·        Будь-яке свідчення, яке має відношення до справи та заслуговує на довіру, яке може довести співвідношення з батьками, буде розглянуто.

 

Як мені подати заяву для отримання привілеїв?
Для того
щоб подати своє прохання, ви повинні закінчити та подати форму І-360 у СГІ (клопотання для особи змішаного американо-азіатського походження, вдови / вдівця або для індивідуального іммігранта) і внести туди всю необхідну документацію. Подача прохань відбувається за допомогою Центру Обслуговування Штату Вермонта та  повинні бути послані з повідомленням про вручення (або іншим методом, що забезпечує гарантию квитанції). Пересилання форми І-360 у інший офіс СГІ призупиняє вашу заяву. При собі ви завжди повинні тримати копію усього, що надавали на розгляд, включаючи вашу заяву та всі додаткові документи, в додаток до доказу пересилання по пошті.

 Бланки  можна отримати, якщо перейти по закладці «Імміграційні Форми» зверху сторінки, в офісі СГІ, за телефоном 1-800-870-3676 або  по пошті.

Що таке процес?

Отримання повідомлення: Ви повинні отримати підтвердження або повідомлення про квитанцію з СГІ протягом декількох тижнів після відправки заяви та оплати.

Первісне визначення:  Іммігранти, наражені на жорстоке ставлення, які реєстрували власне клопотання, можуть встановити «первісні» аргументи, які прийняті до уваги «кваліфікованим іноземцем» з ціллю придатності для суспільних привілей. (Розділ 501 нелегального іммігрантського закону про реформу відповідальності та імміграції) Первісно СГІ розглядає кожне клопотання, для того щоб визначити чи звертався подавець власного  прохання до кожних з вищезгаданих вимог та чи забезпечив він деякі підтверджуючи докази. Воно може бути у формі заяви, яка адресована до кожної вимоги. Це має назву первісне визначення.

Якщо Центр Обслуговування зробить первісне визначення, тоді особа, подавець власного  прохання отримає повідомлення про первісне визначення, яке має силу протягом 150 днів. Повідомлення може бути пред'явлено  у державні та федеральні управління, які забезпечують суспільні привілеї.

Затверджене власне клопотання: Якщо власне клопотання І-360 затверджене, тоді Центр Обслуговування може здійснити адміністративний вибір розміщення особі, яка подає власне клопотання у відкладеній дії, у тому разі, якщо у цієї особи немає юридичного статусу імміграції у Сполучених Штатах.

Відкладена дія означає що Центр Обслуговування не буде оформляти відставку (депортацію) судового діла проти особи, яка подає власне клопотання. Рішення відкладених дій прийняті Центром Обслуговування Штату Вермонт (ЦОВ) та приймаються до уваги у більшості випадків.

 Активність відкладеної дії складає 27 місяців для тих, хто отримав візу у той період, коли власне клопотання було затверджено. Для всіх інших термін дії складає 24 місяці після того періоду, коли номер візи стане підсильним.

ЦОВ має повноваження надавати відповідні доповнення до відкладеної дії, коли отримано запит від особи, що подає власне клопотання.

 

 

Служба повноважень: Люди, які самостійно подають прохання та їх не самостійні діти, чия форма І-360 була затверджена та розміщена у відкладеній дії, також мають право на карту службових повноважень. Для подачи заяви І-765 у СГІ (заява на отримання службових повноважень) вона повинна бути зареєстрованою у Центрі Обслуговування Штату Вермонт. Претенденти повинні вказати, що вони шукають на дозвіл службових повноважень відповідно до 8 СФР 274a.12© (14). Форма подавця власного клопотання І-765 повинна бути подана разом з копією затвердженої форми І-360 з СГІ.  Для отримання додаткової інформації про допуск до праці, дивиться, будь ласка розділ «Як я можу отримати дозвіл до праці?» (Документ про службові повноваження)

Регулювання постійного статусу резидента: Подавці власного клопотання кваліфікуються як прямі родичі громадян Америки (чоловіки, дружини або не одружені та молодші ніж 21 рік діти) не повинні чекати, доки номер іммігрантської визи стане затвердженим. Вони можуть подати форму І-485 у СГІ (заява для присвоєння постійного місця проживання або присвоєння статусу) у місцевому відділенні СГІ. Подавці власного клопотання, які наполягають на присвоєнні номера візи, повинні чекати, доки номер візи стане затвердженим, до подачі форми І-485. Очікування номеру візи може зайняти від 2 до 10 років. За більш додатковою інформацією дивиться, будь ласка розділи «Як можна отримати номер іммігрантської візи?» та «Як стати постійним законним мешканцем у період перебування у Сполучених Штатах?» Крім цього, якщо ви наражений на жорстоке ставлення чоловік, дружина або дитина з умовним постійним статусом резидента, то звертайтесь у розділ «Як виключити положення у постійному місці проживання, що основані на шлюбі

Деякі подавці власного клопотання із затвердженою формою І-360 будуть наполягати або звертатися з проханням для узгодження їх статусу у секції 245 ) (котра вимагає уплати штрафної санкції) або просити імміграційну візу а американському консульстві за  кордоном. Для того щоб подати заяву на узгодження статусу в секції 245 ), подавець власного клопотання повинен подати заяву у СГІ у строк до 30 квітня 2001 року, використовуючи форму І-360, клопотання для людини змішаного американо-азіатського походження, вдови / вдівця або індивідуального іммігранта. Крім цього, проситель клопотання, повинен довести, що він чи вона знаходились у Сполучених Штатах 21 грудня 2000 року. До цього ж, ви можете бути чужинцем, який є виключенням з загальних постановлень. Ви будете таким виключенням, якщо ваше клопотання І-360 було зареєстроване до 14 січня 1998 року, а також якщо у вас було іммігрантське клопотання візи у іншій категорії, яке було подано Центром Обслуговування до 14 січня 1998 року (на приклад, форма клопотання І-130 що була подана вашим чоловіком, дружиною або батьком). А також трудовим свідоцтвом, що було пред'явлено Міністерством праці до 14 січня 1998 року. Нещодавні зміни у секції 245 Закону Імміграції та Громадянства дозволили деяким подавцям власного клопотання, просити узгодження статусу через стандартний процесс, не звертаючись до процессу 245 ) 

Як подавати документи зі звертанням, якщо моя заява відхилена?

Якщо ваша заява відхилена, то ви отримаєте лист-відмову, у якому буде вказано як подати звертання. Як правило, ви можете подати повідомлення про звертання наряду з необхідною платой у Центр Обслуговування Штату Вермонт протягом 33 днів після отримання відмови. Щойно  плата  буде стягнена і форма оброблена у Центрі обслуговування, звертання буде передано на розгляд у Адміністративну Структурну одиницю звертань у Вашингтон, округ Колумбія. За більш детальною інформацією дивиться, будь ласка, розділ «Як я можу звернутися 

Чи може хто-небудь допомогти мені?

Якщо ви потребуєте поради, ви можете зв'язатись з місцевим офісом СГІ за переліком некомерційних організацій, які можуть допомогти вам  у питанні щодо імміграційного привілею. Будь ласка, дивиться нашу домашнюю сторінку обласних офісів СГІ. Там ви можете отримати додаткову інформацію про контактні данні з офісами СГІ. Крім цього, дивиться нашу веб сторінку, яка забезпечує інформацію стосовно юридичної поради.

Жертви домашнього насилля повинні знати, що для них існує допомога через національний екстрений зв'язок Насилля у родині за телефонами  телефону  1-800-799-7233 or 1-800-787-3224 [TDD] . Тут можна отримати інформацію стосовно притулків, безпеки розумового здоров'я, юридичну пораду та інші види допомоги, включаючи подання власного прохання щодо статусу імміграції.

 

Найбільш запитувані питання   

П. Чи може чоловік подати своє клопотання, згідно з положеннями Акту про Насилля протии Жінок?

В. Хоча умови подачи власного клопотання для жертв насилля у родині зазначені у Акті насилля протии жінок, вони застосовуються однаково до жертв любої статі.

 

П. Чи повинен подавець клопотання залишатися одруженим на чоловіку або дружині що образив його, доки клопотання не буде затверджено?

 

В. Інструкції вимагають тільки того, щоб чоловік або дружина, які подають  власне клопотання перебував у шлюбі під час реєстрації. Після того як власне клопотання було подано, юридичне розірвання  шлюбу не впливає на власне клопотання, Але ви можете запитати поради у юриста з питань імміграції або в юридичного захисника. Встановлені законом зміни є діючими з 28 жовтня 2000 року, також приймається до уваги шлюб, який було розірвано (є деякі обмеження ) протягом 2 років до реєстрації.

 

П. Чи може розлучений чоловік або дружина шукати допомоги через подання власного клопотання?

В.  Встановлені законом зміни є діючими з 28 жовтня 2000 року приймається до уваги шлюб, який було розірвано (є деякі обмеження ) протягом 2 років до реєстрації. Побитий чоловік або дружина які не зустрічають цих обмежень, можуть мати право на відміну депортації. Це передбачено згідно з Законом Імміграції та Громадянства у секції 240A (б) (2). Для того щоб бути компетентним він або вона повинні відповідати іншим вимогам, які були б необхідні для затвердження власного клопотання і повинен проживати у США протягом 3 років на мить  подання заяви про відміну депортації.

Також власне клопотання буде відхилено, якщо подавець вступне в повторний шлюб перед реєстрацією або після неї  до того як клопотання затверджене. Після того як власне клопотання було затверджено, повторний шлюб не буде порушувати затверджене власне клопотання І- 360.

 

П. Что, если оскорбляющий гражданин Америки или постоянный законный житель зарегистрировал форму ходатайства И-130 от имени избитого супруга, которая  или все еще находится на рассмотрении или была отменена?

В. Людина, що просить власне клопотання, яка також є людиною яка подає форму І-130 заповнену як постраждалий, може мати право на перехід від форми І -130 на форму І-360 самостійно. Це дуже важливо для подавців власного клопотання,  які повинні очікувати на номер візи, оскільки найбільш рання дата пріоритету призведе до більш малого періоду очікування.  

 

 

 


© Natasha Club 1997-2017. All Rights Reserved.
Home Search Profiles Services Help FAQ About Us Contact Us Terms & Conditions Privacy Policy